KLeuter

dans

Al vanaf 2 jaar! Binnen deze les ontwikkelt je kind zich op fysiek, sociaal, muzikaal en creatief vlak. Binnen de les wordt gewerkt met een thema. Het kind wordt meegenomen in het verhaal en leert de beginselen van dans en muziek op een speelse manier. Nieuwsgierig? Kom gezellig een proefles volgen.

Ballet & streetdance


Ben jij tussen de 6 en de 9 jaar oud, kom naar ballet & streetdance. Je krijgt een goede basis omdat je zowel ballet als streetdance krijgt. Je leert dus zowel sierlijk als stoer bewegen. Zo heb je alles in je om een geweldige danseres te worden!

videodans

9 t/m 12 jaar

Hou jij ook van tiktok en dansvideo’s opnemen? Dan is deze les echt iets voor jou! We werken drie weken aan een te gekke dans en de vierde week wordt het professioneel gefilmd. Zo heb je elke maand een leuke dansvideo! Nieuwsgierig geworden? Kom een proefles volgen!

pop performance

Zang en dans worden gecombineerd bij deze les met als doel een geweldige performance neer te zetten met veel uitstraling. Het is geen musical les, maar we gaan net als een popster aan de slag met het combineren van zang en dans. Elke dinsdag avond van 16.45-18.15 ga je met twee gespecialiseerde docenten; Laurie Akkerman en Julia van Enk  aan de slag om zowel je zang als dans skills te verbeteren. Eerst krijg je 45 min zang en daarna 45 min dans. We werken aan je conditie, coördinatie en uitstraling. En we werken elke dinsdag toe naar een te gekke videoclip waar we je zang en dans zullen opnemen. Aan het einde van het jaar mag je alles wat je geleerd hebt ook laten zien aan publiek, op het podium. 

Acro dans

8+

commercial

12 t/m 17 jaar

Commerciële dans is een combinatie van verschillende stijlen zoals streetdance, hiphop en jazz/funk en wordt vaak gebruikt als dansstijl op tv, videoclips en bij concerten van grote artiesten. Commerciële dans draait om performen. Bij deze les is goed voor conditie, focus, coördinatie en ter ontspanning. Nieuwsgierig? Kom langs en ervaar het zelf!

latin 

solo

18+

Dit uurtje is een groot feest, door de heerlijke muziek ben je een uurtje met je hoofd in een warm land. Binnen deze les maak je kennis met verschillende latin stijlen. Deze stijlen zullen worden samengevoegd in een choreografie. Ook leer je binnen deze les om sierlijk op hakken te lopen en te dansen. Nieuwsgierig geworden? Neem een proefles en ervaar het zelf!

80's sweat workout  

18+

De naam zegt het al! Wil jij losgaan op jaren 80 muziek, lekker zweten en trainen. Kom naar de 80's sweat workout!